Outlet
€6.04 incl. BTW €4.99 zonder BTW
Verkoopprijs €13.00
-58

Malfini 175C - T-shirt Lot Heren


Maat
Hoeveelheid
-
+
0.00
(Op voorraad: 3)
0 artikelen 0.00
Beschrijving

Malfini 175C

Kies voor comfort en eenvoud door te gaan voor dit Destiny T-shirt voor mannen van Malfini! Ontworpen in een comfortabel, rekbaar en sneldrogend materiaal, perfect voor het beoefenen van sport, maar ook voor diverse buitenactiviteiten.
Hij heeft een smalle halslijn en praktische korte raglanmouwen. Zijn slanke pasvorm past zich perfect aan de vorm van het lichaam aan, terwijl hij toch een optimale bewegingsvrijheid biedt. Het shirt is gemakkelijk te verzorgen, neemt goed vocht op en voer de transpiratie snel af. Sporten wordt met dit model echt plezierig. De binnenzoom van de nek zorgt ook voor extra comfort.
De achterkant is iets verlengd en de plat gestikte naden geven een modern decoratief tintje aan het ontwerp. Hij is gemakkelijk te combineren met verschillende soorten sportieve outfits: luchtige shorts van licht of dikker materiaal, losse broeken of leggings die het silhouet benadrukken...
Het Destiny T-shirt voor mannen van Malfini is verkrijgbaar in alle maten en is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren: rood, zwart, wit, blauw, grijs ... Wacht niet langer, kies het model dat het best bij jou past.

- gladde rekbare sneldrogende stof
- afgerond en licht verlengd ruggedeelte
- ideaal voor sport- en vrijetijdsactiviteiten
- getailleerd met zij-elementen
- decoratief doorgestikte platte naden
- smalle halsuitsnijding van dezelfde stof
- binnenste rughals met een contrasterende band
- korte raglanmouwen
- geschikt voor sublimatie (lichte kleuren)
- verwijderbaar stickeretiket
- gewicht: 160 g/m²

Gewicht
160g/m²
Gratis verzending voor bestellingen vanaf €129.00 bij dit warenhuis!
Producten die interessant voor u zijn

Opmerkingen over Malfini 175C